Eetcafé

De leukste en gezelligste plek om lekker te eten

Bij het betreden van het eetcafé komt de genegenheid van een Bourgondisch bruin café u tegemoet. U kunt hier aperitieven voorafgaand aan een diner, of gewoon lekker borrelen onder het genot van een bittergarnituur. In het eetcafé serveren wij heerlijke seizoensgebonden gerechten, bereid van dagverse producten. Onze menukaart bestaat uit een ruim aanbod van á la carte gerechten en wisselt vijfmaal per jaar.

Daarnaast serveren wij ons 3 gangen chef-menu welke met zorg is samengesteld en verwerkt tot de mooiste gerechten. Om u een indruk te geven kunt u alvast de menukaart bekijken. Voor groepen, familiediner of vrienden onder elkaar, is het eetcafé uitermate geschikt. In overleg met u stellen wij een (keuze)menu samen.

Later op de avond, na het diner, gaat in het eetcafé de muziek over op een ander genre, de naborrel kan beginnen. De bruine kroeg sferen gaan herleven, vele kaarsen verlichten de omgeving en stralen warmte uit. De muziek brengt iedereen in hogere sferen, er mag gedanst worden.
Kortom: een plek waar u zich thuis zult voelen.
Het eetcafé is dan ook het kloppend hart van De 2 Gemeenten en Jirnsum, waar altijd iets te beleven valt, vanaf de namiddag op het terras tot in de kleine uurtjes in het café.

Onze menukaart bestaat uit een ruim aanbod van á la carte gerechten en wisselt vijfmaal per jaar. Om u een indruk te geven kunt u alvast de menukaart bekijken.

Onze kok heeft de heerlijke buffetten voor u klaarstaan, van broodtafel tot warm en koud buffet.

Weekplate 

 Elke week een wisselend weekmenu, deze week:

Pepersteak met dikke friet en salade  9,50

Eetcafé de 2 Gemeenten

  • De beste plek in Friesland om lekker te eten
  • Heerlijke gerechten
  • De beste bediening

Een vraag of reserveren?

Bel dan naar: 0566-601550